Ajankohtaista

Olemme muuttaneet uusiin isompiin tiloihin osoitteessa Rauhankatu 10. Olet tervetullut myymäläämme, pajalle ja kursseille. Myös polttopalvelu toimii normaalisti.

Olemme avoinna TIISTAISIN, TORSTAISIN ja LAUANTAISIN klo 11-17.

Ikkunagalleriassa

Mari Erävaara: Burka ja Kaaban musta kivi
30.10.2021 asti

Ikkunagalleria on avoinna 24 h / vrk. Sisään pääsee Turun Tuulenpesän aukioloaikoina ti, to ja la klo 11–17. Tervetuloa, vapaa pääsy!

Tervetuloa asioimaan turvallisesti

Liikkeessämme asioit turvallisesti! Noudatamme ajantasaisia hygieniamääräyksiä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Voit edelleen myös tilata palveluita ja tuotteita puhelimitse ja sähköpostitse,
maksaa suoraan tilille, ja vain noutaa sovitut tuotteet ilman kontakteja.

Poikkeusolojen lisäpalvelumme ilman kontaktia henkilökuntaan.

  1. Tilaa savi, puodin tuote tai polttopalvelu puhelimella 0505710200 tai sähköpostilla info (at) turuntuulenpesa.fi . Kerro samalla, milloin toivot saada tilaamasi tuotteet tai milloin tuot tuotteitasi polttopalveluun.
    Mikäli emme jostain syystä vastaa puhelimeen, laita tekstiviesti
    tai sähköposti.
  2. Kerromme hinnan. Jos haluat tuotteet tai palvelut nopeammin, varaudu tasasummaan käteisellä. Jos maksat Tuulenpesän tilille
    FI76 4309 0010 0984 08, toimitusaika on noin kolme arkipäivää tilisiirrostasi, kunnes maksu näkyy tilillämme. Maksaessasi Tuulenpesän tilille, saat tilaustunnuksen, jonka kerrot tilausta haettaessa.
  3. Kun tuot tavaraa polttoon, jätä sovittuna ajankohtana poltettava tavara Tuulenpesän puodin tuulikaappiin, josta nostamme ne pajan puolelle poltettavaksi tai tuo suoraan sisälle puotiin. Laitamme sinulle viestiä, kun voit hakea tuotteet.
  4. Kun haet savea, puodin tuotteita tai polttopalveluun tuomiasi tuotteita, hae ne sovitusti sisältä TAI nostamme tuotteet sovittuna ajankohtana Tuulenpesän puodin tuulikaappiin, suljemme sisäoven ja vahdimme oven takana, että saat tilaamasi tuotteet. Jätä käteismaksussa tasasumma noutamiesi tuotteiden tilalle tai kerro oven läpi nimi tai antamamme tilaustunnus.

Lisäohjeita ja selvennystä saat tietysti myös sähköpostilla.
Turvallisin yhteistyöterveisin Turun Tuulenpesän väki

Logo

Ajankohtaisimmat kuulumisemme löydät aina facebookista.